SCHØNEMANNS VVS & BLIK

VELKOMMEN

Dit hjem er en del af dig. Derfor kræver det tillid at lukke et andet menneske ind i dit hjem. Du har behov for at din frisør eller din læge har interesse for dig personligt. Gennem mange år udvikler du et tæt bånd med dem og rådspørger dem frit og uden forbehold, for du ved at de vil dit bedste og interesserer sig for dig personligt. Din læge ved præcis hvordan du gerne vil ha det, og ved hvordan du har det. Hvis du besøger en anden frisør bliver du bare én i rækken og modtager ikke den personlige service du er vant til. På ligende måde er det hvis du skal udbygge dit hus, renovere dit badeværelse eller have udskiftet en radiator. Det er dit hjem og det bør du ikke overlade til hvem som helst. Hvis dit nye projekt skal blive ligeså fantastisk som du forestiller dig det, er der ikke plads til at benytte en hvilken som helst blikkenslager. Det er vigtigt at dit projekt interesserer din blikkenslager, eftersom du har lagt megen tid og omtanke i det. Vælg én som du kender og som du betyder noget for. Du fortjener ikke at blive et nummer i rækken af kunder.

Forholdet til vores kunder bygger på tillid. Vi kender dem og de kender os. Vi ønsker dem den bedste løsning og at de bliver hos os i mange år.

Hos os er du derfor ikke bare et nummer – DU ER ENESTÅENDE!

NYHEDER

Der sker løbende nye ting i virksomheden og VVS-branchen, her er vores nyeste indlæg.

Vi er stadig i gang med at tilpasse den nye hjemmeside, og derfor går der lidt før vi får lagt nyhederne op. Hav lidt tålmodighed med os.

Bestyrelsesmøder

Husk at i med en servicekontrakt fra Schønemanns VVS, altid er velkommen til at invitere os til jeres bestyrelsesmøder i foreningen. Vi møder gerne op og afklarer eventuelle spørgsmål og giver gode råd om vedligeholdelsen af jeres installationer. Det er indeholdt i...

BR 2015

Vi arbejder på højtryk på at blive klar til at tage BR15/Bygningsreglementet for 2015 i brug. Det tager lidt tid at sætte sig ind i, men det skal nok blive godt. Fra 1. Juli 2016 er det BR15 der gælder!