Vi er glade for at kunne åbne en afdeling i Nordsjælland. Afdelingen er placeret i Helsinge og vi glæder os til at servicere vores nuværende og forhåbenligt nye kunder i området.

Det vil primært være 3 faste folk, hvoraf de 2 af dem er uddannet i Helsinge/Gribskov, der vil kunne hjælpe med både stort og småt. “Anders Pedersen kender jeg fra min tid som underviser på ES Nord i Hillerød”, udtaler Martin Schønemann. “Jeg husker særligt Anders gode humør og solide arbejdsindsats, der aldrig kunne sættes en finger på”. Om det var derfor Anders Pedersen, af skolen blev udtaget til at repræsentere Nordsjælland, og senere hele Sjælland i Danmarksmesterskaberne i VVS vides ikke, men han leverede en stærk indsats til “SKILLS – Danmarksmesterskaberne i Håndværksfag!” Vi er stolte af at kunne fejre hans 1-års jubilæum i foråret.

Kasper Gerwig er også hentet til virksomheden for at hjælpe med etableringen af vores afdeling i Nordsjælland. “Jeg er uddannet i Helsinge og har efterhånden kørt en del år på nordkysten” siger Kasper med et glimt i øjet. “Selvom jeg har haft nogle år i København har jeg, efter at jeg med min kone og vores 2 børn er flyttet tilbage til Helsinge, savnet at arbejde i lokalområdet. Gribskov er et skønt sted, med mange flinke mennesker som jeg ser frem til at kunne hjælpe i det daglige. Og så er trafikken intet problem i forhold til København!” smiler Kasper. Vi er stolte af at disse søde VVS’ere har ønsket at arbejde sammen med os, og vi ser også frem til at vores afdeling i København kan drage nytte af deres erfaringer og gode humør. Tag godt i mod dem, de betyder meget for os.